Het Ultieme Uitje, de leukste Beleving

Trouwjurken, bruidsjurken, galajurken, passen voor de lol en vooral met heel veel lol! Het leukste uitje!
Niet alleen, maar met je eigen prive groep gezellige mensen; denkende aan een vriendinnengroep, een familie uitstapje,  een vrijgezellenfeestje, collega's etc.
Dit is de kans om zoveel als mogelijk trouwjurken te passen....gewoon omdat het kan...voor de LOL!
Kan je ook eindelijk eens je moeder, vriendin of zus of die ene collega, in een bruidsjurk zien. Hoe leuk is dat?

Wij staan vol enthousiasme klaar dit fantastische uitje te bieden, dus bij deze van harte welkom in Bussum, nabij Hilversum/Amsterdam. 
Bij ons ben je op de juiste plek waar iedereen, zijn of haar eigen show kan gaan maken, in een chique warme entourage waar gezelligheid, lol en mooie moderne tot hilarische jurken centraal staan. Kortom een belevenis voor ieder! Met als afterparty heel veel foto's!

U kunt al reserveren vanaf 1 persoon en ook op zondag bent u van harte welkom!
De ruimte is sfeervol en exclusief ingericht, met volledige 200% privacy! U reserveert de ruimte voor uw eigen groep, we 'mixen' geen groepen door elkaar!
Er mogen zoveel als mogelijk trouwjurken gepast worden, dus gegarandeerd een fantastisch spektakel!

Voor groepen van 4 tot 8 personen hanteren we de prijs vanaf € 25,00 per persoon voor 2 uur.
(1, 2 of 3 personen betalen voor 4 personen)
Bent u met 9 personen of meer, overleg dan eerst even met ons, hiervoor geldt een langer tijdbestek.
Dit is inclusief onbeperkt bubbels, koffie, cappuccino, thee, frisdrank en iets lekkers.

Er hangen ongeveer 300 nieuwe jurken van modern tot hilarisch, waarmee de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Alle maten zijn in overvloed aanwezig (maat 34 t/m 60), diverse kleuren en een grote diversiteit aan modellen.   
Dus, ik zeg doen, pak de agenda’s, maak een groeps app aan en nodig je eigen groep uit. Op de website staat de online agenda, waar tevens meteen gereserveerd kan worden.
Het wordt hoe dan ook onvergetelijk met veel gezelligheid, leuke mensen en een pracht en praal aan jurken!
En heel veel foto's!! 

De ruimte (met gebruik jurken) is eventueel ook te huur voor fotoshoots, huwelijksaanzoeken, tv opnames, ofwel speciale aanvragen zijn altijd welkom! Denkende ook bijvoorbeeld aan het laten maken van fake bruidsfoto's voor het buitenland, of fake bruidsfoto's om je familie/schoonfamilie, vrienden te laten schrikken!! Mail ons je ideeen!

Nog vragen? Kijk bij ‘veelgestelde vragen’, wie weet staat hier het antwoord of stuur een mailtje naar info@quesdesign.nl of een appje/telefoontje naar 06-51 33 7989. 

Wie weet tot snel!