Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord.

 • WIJ ZIJN GEOPEND, WANT WE KUNNEN-EN MOGEN DOORGAAN MET DIT UITJE, ALLES IS OP AFSPRAAK EN IEDEREEN IS MET Z'N EIGEN GROEPJE DAMES, ER WORDEN GEEN GROEPEN DOOR ELKAAR GEMIXT! DUS.....WELKOM....
  WIJ ZIJN GEEN PUBLIEKE RUIMTE, MAAR EEN BESLOTEN RUIMTE WAAR ALLES OP AFSPRAAK GEBEURD, DUS EEN MONDKAPJE IS NIET NODIG, DIT IS IEDER ZIJN EIGEN KEUZE! 

  2020 is volgeboekt, dus haast je wil je nog een plekje begin 2021!!


  Natuurlijk zijn wij open! Wij draaien vanaf 1 mei weer volop!
  We kunnen u gerust stellen, we bieden 'Trouwjurken passen voor de LOL' op een verantwoorde manier aan. Gelukkig zijn wij net verhuisd en zijn nu gevestigd in een zeer grote ruimte.

  We hebben desinfectie gel in overvloed, handschoentjes, mondkapjes, gezichtskapjes, fontein voor het handen wassen. Ieder mag hier zoveel van gebruiken als wenselijk. En de ruimte wordt de hele dag door geventileerd.

  In de ruimte is een grote loungehoek en gedeelte met tafel en stoelen aanwezig, dus heeft u er hapjes en drankjes bij, dit kan allemaal op een veilige manier genuttigd worden.
  Een groot voordeel is dat ieder lekker zijn eigen gang mag gaan. Onze gastvrouw Suus, laat zien hoe je het beste zelf een trouwjurk past en dicht maakt, want ook dit is allemaal niet zo moeilijk! 

  Wij hanteren een deurbeleid, alles is op afspraak.
  Mocht je wel virus gerelateerde klachten hebben, hoe graag we je ook zien, dan vragen we wel om thuis te blijven natuurlijk.

  Vanaf 1 mei zijn we zo aan de slag gegaan en het functioneert perfect en de dames die zijn geweest, zijn erg blij dat er eindelijk weer iets leuks mogelijk is.
  En eigenlijk is er niets veranderd, ok.....wij moeten zelf een tandje harder werken ivm het reinigen van de kleding, maar dit doen wij met een groot hart en veel liefde.
  Want zeg nou eerlijk......we laten onze stemming niet bepalen door het virus, we blijven wel LOL maken!!

  Nog steeds geldt de regel, diegene die virus gerelateerde klachten heeft moet thuis blijven, zoals je eigenlijk bij elke ziektebeeld doet, waarbij je geen zin hebt om ‘trouwjurken te  komen passen’!
  Dus valt het onder een ziekmelding en deze geeft niet het recht om voor de hele groep te annuleren. De groepsgrootte wordt hierdoor of kleiner of beter nog, regel een gezellige vervanger erbij.

    • We hebben trouwjurken vanaf maat 34 t/m 60.
  Alle jurken zijn nieuwe moderne trouwjurken.
  Voor de LOL en gekkigheid hebben we er ook diverse hilarische trouwjurken bij hangen.
  Dus keuze genoeg, meer dan 500 jurken in alle maten en kleuren.

  Tevens hangen er een twintigtal kinderjurkjes, mocht je geen oppas kunnen vinden!!

 • De entreeprijs is € 28,50 per persoon. 
  Dit is inclusief onbeperkt koffie, cappuccino, thee, fris, bubbels, iets lekkers en zoveel als mogelijk trouwjurken passen! En met afterparty voor thuis....heel veel foto's!! Gemiddeld past ieder zo'n 10 tot 20 jurken, je mag er ook 1 of 2 passen, dat is wat ieder wilt.


 • Wijzigingen, annuleringen etc moeten altijd schriftelijk gemaild, gemeld worden.
  Via facebook, what's app of telefonisch geen wijzigingen/annuleringen doorgeven.
  Alles kan gemaild worden naar info@quesdesign.nl

 • Ieder reserveert voor zijn eigen groep, dus de ruimte is voor u alleen. Wij combineren nooit groepen met elkaar.

 • Aangezien het druk is met reserveringen, is het raadzaam de datum vast te leggen. U kunt vast reserveren voor het aantal personen die zeker meegaan en t.z.t. het aantal personen aanpassen. 
  Zo bent u in ieder geval zeker van de datum. Ter plekke kunt u voor de extra personen die eventueel meekomen bij betalen. Mocht het aantal wijzigen, houdt ons hier wel van op de hoogte via info@quesdesign.nl


  Voor groepen van 9 personen of meer altijd eerst telefonisch- of mail overleg ivm het tijdbestek. (deze is langer en wordt speciaal ingepland).

 • Mocht er tijdens de reservering iets mis gaan dan gaat het vak van de geboekte datum naar rood. 
  Wacht 10 minuten, dan gaat het tijdblok vanzelf weer naar groen (boekbaar) en kunt u opnieuw reserveren.

 • Wij zijn gevestigd op de 1e verdieping, er is geen lift aanwezig.

 • Het minimale aantal waarvoor er betaald wordt is 4 personen. Mocht u met 2 of 3 personen komen, dan kan dit uiteraard, maar u betaald voor 4 personen. (anders is het niet kosten dekkend)
  Het maximaal aantal is 20 personen. Neem wel even van te voren contact met ons op, aangezien we met een grote groep langer bezig zijn. 

  Speciale aanvragen zijn altijd aan te vragen via info@quesdesign.nl


  .

 • Gratis parkeren is op eigen terrein volop mogelijk.
  We zitten aan de A1, ideaal en snel om vanuit de snelweg te bereiken!

 • Wij hebben onze eigen stomerij, dus de jurken worden perfect schoon gehouden. 

 • Er mogen zeker foto’s en filmpjes gemaakt worden, zoveel u zelf wilt.
  Iedereen heeft een telefoon, dus kan hiermee helemaal los gaan! U mag ook uw camera meenemen of een eigen fotograaf. U mag de foto's zelf maken of de toestellen aan ons overhandigen, dan maken wij foto's! • Jazeker, er zijn hoeden, handschoenen, maskers, tiara's, sluiers, kronen, haar accessoires, sluiers, bloemen, tekstborden etc aanwezig. Deze mogen allemaal gebruikt worden.

 • De hoofdboeker moet de leeftijd van 18 jaar hebben. De kosten zijn niet leeftijd afhankelijk. Dus wees welkom van jong tot oud! Over het algemeen is het voor alle leeftijden, wij ontvangen dames in de leeftijd van 14 tot 90!

 • Hier zit geen minimum of maximum aan. Je mag er zoveel passen als je zelf wilt. 
  Ieder mag lekker zijn eigen gang gaan met passen, dus je kan zelf bepalen wat-en hoeveel je past!

 • Kijk in de online agenda op deze website wat de mogelijkheden zijn om te reserveren. Alle groene vakken zijn nog beschikbaar, de rode vakken zijn al volgeboekt.

  Heeft u speciale aanvragen, vraag naar de mogelijkheden. U kunt deze mailen naar info@quesdesign.nl

 • In het pand mag niet gerookt worden. Rekening houden met mijn buren, geen peuken buiten voor de deur gooien. Tussendoor roken is het niet wenselijk ivm de geur voor de jurken.

 • Betalen gebeurd online en is mogelijk met alle Nederlands, Belgische en Duitse bankpassen. Mede is betaling met creditcard, maestro, visa en paypal mogelijk. Dit is een beveiligde SSL website.

 • Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is geen enkel probleem. Geef dit schriftelijk door (info@quesdesign.nl) met de naam van de hoofdboeker en geboekte datum. U krijgt hiervan schriftelijk een reactie retour ivm de betaling, deze wordt verrekend met de betaling die reeds gedaan is.
  Tot 14 dagen voor aanvang kan dit gewijzigd worden. Bij wijzigingen van het aantal personen binnen 14 dagen voor aanvang vindt geen restitutie plaats.
  Zie de algemene voorwaarden ivm het annuleringsbeleid voor groepen en personen.


 • Er is zeker een toilet aanwezig!

 • Amersfoort heeft een ontzettend mooie verrassende binnenstad.
  Shop till you drop komt hier zeker tot z'n recht.
  Tevens zijn er gigantisch veel restaurantjes, cafe's, of hotels.
  In de zomer kunnen er ook leuke tochten door de grachten gemaakt worden.

  Binnenkort komen er bij arrangementen op onze website meer ideeen staan.

 • Dit kan altijd op 055 - 3123523, 7 dagen in de week. U kunt ook mailen naar info@quesdesign.nl of stuur een appje naar 06 51 33 7989.

   

 • Wij kopen de trouwjurken nieuw in, dus kopen niet per stuk van een particulier persoon.
  Vaak vragen dames of ze hun jurk aan ons mogen schenken. 
  Dit mag natuurlijk, maar overweeg wel goed van te voren of je er echt afscheid van wilt nemen.

  De jurken die wij geschonken krijgen, schenken wij weer door naar een goed doel, die er ontzettend blij mee zijn. Per mail (info@quesdesign.nl) kunt u aangeven dat u uw jurk wilt schenken, wij maken vervolgens de verzendkosten naar u over, zodat u deze kunt opsturen met de verzendkosten voor onze rekening.

 • Annuleren is mogelijk. Dit kan alleen schriftelijk naar info@quesdesign.nl
  Zie de algemene voorwaarden op onze website voor de annuleringsvoorwaarden en restitutie van de entree.

 • Graag geen body spray bruin. Ook met lippenstift en gezicht foundation zijn we tijdens het passen voorzichtig! Eventuele make up reinigers producten zijn aanwezig, of u krijgt bij het passen van de jurk een masker voor uw gezicht, zodat al jurken schoon blijven. Op deze manier staat u met make up op mooi op de foto. Maskertjes zijn bij ons aanwezig en gratis te gebruiken.


 • Wij hebben trouwjurken vanaf maat 34 t/m 60.
  Doordat we ook met klemmen en tussenstukken van stof werken kunnen we alles passend maken, ongeacht de maat. Dus mogelijkheden genoeg voor alle maten!

 • Alle vragen zijn welkom. Mocht u deze niet op de website tegen komen, mail uw vraag naar Susanne, info@quesdesign.nl